ALLTID 49 KRONOR I FRAKT, OAVSETT VAD DU HANDLAR
PRODUKTKATEGORIER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Kontakt:

www.hundteknik.se ägs av Com Pet AB (orgnr: 556914-8041).

Innehar F-skattesedel
Bankgironr: 135-4174
kundtjanst(a)hundteknik.se

Orderbekräftelse Leveranser Återbetalning
Priser Garantier Betalningssätt
Ångerrätt Ej uthämtade varor Returer
Fraktpriser Personuppgiftspolicy  

 

 

 

 

Priser

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalningssätt.

Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende på valt betalningssätt.
Ingen minimigräns på ordern.

Eventuell rabattkod ska fyllas i för avsedd ruta i kassan. Endast en (1) rabattkod kan nyttjas per köptillfälle.

Vi har inget minsta belopp på din beställning hos oss.

Fraktpriser


Din order kostar 49 kronor i frakt + exp.avgift oavsett hur mycket du handlar. Vi använder Posten och DHL till våra leveranser.



Orderbekräftelse

Så snart vi har tagit emot din order så skickas det ut en automatisk orderbekräftelse. Om något skulle vara fel på din order så kontakta kundtjanst@hundteknik.se så snart som möjligt.

Betalningssätt

 

Vi använder oss av Klarna Checkout för att göra det så enkelt som möjligt för dig att handla hos oss.

Genom att skriva in ett par uppgifter om dig så identifierar du dig enkelt och kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

Finessen med Klarna Checkout är att det skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du enkelt ditt köp och därefter väljer du hur du vill betala din beställning.

Vi erbjuder Klarna faktura, Klarna konto, banköverföring och kortbetalning. Genom att använda vår samarbetsparner är alla betalsätten lika säkra.

 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar.

I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information om att din beställning är under bearbetning.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss. Vi återbetalar varans pris vid köptillfället men inte ev. faktureringsavgift eller portokostnad (varken för portokostnaden när vi skickade ut varan eller för retur av den).

De varor som har förpackningar samt de varor som har pappersmärkning skall vara intakta och medfölja returen. Annars kan vi inte godkänna din retur.

Garantier och service

Om det skulle vara något fel på varan så sänder du tillbaka den till oss (i orginalförpackning/kartong)till oss. Är varan märkt med etiketter så skall dessa sitta kvar på varan. Kontakta gärna kundtjänst innan du ska sända tillbaka en vara. I vissa fall ska varan skickas direkt till tillverkaren.

Leveranser

Vi på Hundteknik gör vad vi kan för att leverera dina varor så snart som möjligt. Då vi har ett stort utbud av varor och flera olika leverantörer så kan vi inte ha alla varor på lager. Normal leveranstid är max 1 vecka. Vid vissa kampanjer och högsäsonger kan det i vissa fall bli något längre leveranstid.

Har du gjort en beställning och behöver den innan ett visst datum så hör av dig till kundtjänst eller skriv detta i kommentarsrutan så meddelar vi dig om vi kan leverera till det datumet.

Ej uthämtade paket eller brev

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket / brev som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 295:-

Returer/Byte av storlek

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Du retunerar varan till Com Pet AB, Översävne 303, 744 91 Heby. Glöm inte att skriva ditt ordernummer samt om du vill byta till annan storlek/vara.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Vi återbetalar varans pris, men inte kostnad för porto, ev fakturavgift osv. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Vi betalar inte tillbaks ev. fakturakostnad eller portokostnad.

Du måste ha fyllt 18 år för att handla hos oss.

Personuppgiftspolicy

Din personliga integritet är viktig för oss. Vi vill att du ska kunna känna dig helt trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Med personuppgifter menas all slags informatiom som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Hos oss behandlas dessa uppgifter helt i enlighet med gällande Personuppgiftslag (PUL).

Du kan vara säker på att all personlig information som du lämnar till oss används bara inom företaget för att kunna ge dig bra service vid dina återkommande köp. Har du valt att få nyhetsbrev av oss så använder vi din epost för dessa utskick - men bara om du själv har gjort ett aktivt val.

De uppgifter som kan komma att lagras i vår kunddatabas är; för- och efternamn, adress, e-postadress, ev. mobilnummer.

Vi garanterar att vi inte låter någon obehörig ta del av dina personuppfiter. Vi varken lånar ut, hyr ut eller sälljr några personuppgifter till andra företag eller privatpersoner.



 

Hundteknik ~ Box 8, 744 21 Heby ~ Copyright 2008-2016 ~ kundtjanst@hundteknik.se