ALLTID 49 KRONOR I FRAKT, OAVSETT VAD DU HANDLAR
PRODUKTKATEGORIER
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Greenfield pälsvårds produkter

Välvårdad päls utstrålar sundhet. Vacker, glansfull päls är en fröjd för ögat och gör att även din hund mår bra. Greenfields kombinerar lång erfarenhet med vetenskapligt fokus och inspiration från naturens egna vårdande ingredienser.

Greenfields har revolutionerat pälsvårdindustrin med sina unika hundprodukter för pälsvård. Genom att enbart använda de bästa naturliga oljor från alla världens hörn ger Greenfields hundprodukter skydd och gör att djurens päls blir naturligt vacker.

Fåglar har världens finaste, naturliga fuktighetsmedel som skyddar deras sköra fjädrar. Greenfields är ensamma i världen om att ha framställt ingredienser som efterliknar denna magiska formula. Formulan hjälper till att hålla pälsen i perfekt skick året om.

Utöver dessa unika upptäckter så har Greenfields även tillsatt uppbyggande proteiner och försäkrat sig om att den slutliga produkten är så skonsam som möjligt. Framförallt är det viktigt för Greenfields att deras hundprodukter för pälsvård inte irriterar djurens delikata ögon. Det vill säga färre tårar för både djur och ägare.

Hundteknik ~ Box 8, 744 21 Heby ~ Copyright 2008-2017 ~ kundtjanst@hundteknik.se